Gebruikerslogin

Bestellen en abonneren

De inhoud van Psyche & Geloof wordt sinds medio 2018 niet meer bijgehouden op deze site - aangezien er voor het tijdschrift een eigen site gelanceerd is: www.psychegeloof.nl. Daar is het archief in te zien, edities ouder dan 5 jaar zijn gratis te downloaden, en voor CVPPP-leden en P&G-abonnees is na het aanmaken van een account het complete archief digitaal toegankelijk.

 

 

Voor leden van de CVPPP is een abonnement op Psyche & Geloof inbegrepen in het lidmaatschap, dat loopt per kalenderjaar. Administratie loopt via de CVPPP, info(at)cvppp.nl

 

Los abonnement nemen? Voor een (particulier of instellings) abonnement op Psyche & Geloof, kunt u uw aanvraag en NAW gegevens mailen naar abonnementen(at)boekencentrum.nl. Een abonnement op Psyche & Geloof kan op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van drie maanden. Opzeggingen kunnen te allen tijde worden gedaan, bij voorkeur per e-mail via abonnementen(at)boekencentrum.nl. Als moment van opzeggen geldt het moment waarop de opzegging de abonnementen-administratie heeft bereikt. Tijdige opzegging waarbij aangegeven is per wanneer het abonnement moet stoppen, voorkomt stilzwijgende voortzetting.

Uitgeverij Boekencentrum incasseert jaarlijks het abonnementsgeld.

Back issues nabestellen? Voor bestelling van losse exemplaren van Psyche & Geloof kunt u uw naam en adresgegevens mailen naar info(at)cvppp.nl

Een overzicht van alle jaargangen (incl. thema's, en vermelding als de editie is uitverkocht) is te vinden onderaan deze pagina.

Het archief van Psyche & Geloof is sinds medio 2018 voor leden en abonnees digitaal beschikbaar op www.psychegeloof.nl

 

   

T a r i e v e n  2 0 1 8

NL

internationaal

CVPPP lidmaatschappen (incl. abonnement):

 

 

student lidmaatschap

€ 30,-

€ 30,-

gewoon lidmaatschap

€ 75,-

€ 90,-

buitengewoon lidmaatschap

€ 75,-

€ 90,-

Abonnementen:

 

 

jaarabonnement particulier

€ 41,50

€ 56,50

jaarabonnement instelling gedrukt

€ 82,-

€ 112,-

jaarabonnement instelling digitaal

€ 200,-

Losse exemplaren P&G:

 

 

Los artikel digitaal

€ 12,50

los exemplaar P&G (excl. verzendkosten)

€ 15,-

€ 15,-

los exemplaar dubbelnr. P&G (excl. verzendkosten)

€ 20,-

€ 20,-

Back issues Psyche & Geloof 1990-heden - zie www.psychegeloof.nl