Gebruikerslogin

Nieuws

9 maart 2020: Expert-meeting met Prof. Dr. Everett Worthington Jr.

CVPPP LEDENVERGADERING 2020

Inclusief meerjarenbeleidsplan 2020-2023 en plannen om de netwerkfunctie van de CVPPP te gaan bevorderen. De agenda wordt toegezonden aan alle CVPPP-leden.

* * * * *

Vanaf 19.30 is te gast: Prof. Dr. Everett L. Worthington, Jr. voor een lezing en discussie tijdens de EXPERT MEETING

FORGIVENESS, HUMILITY, AND VIRTUES: Good for Us, Good for Others

Welkomstcadeau bij aanmelding voor lidmaatschap

Professionals die zich aanmelden voor lidmaatschap, ontvangen als welkomstcadeau:

- een exemplaar van het boek: Schreurs, A. (2012). Psychotherapie en spiritualiteit in de praktijk. Assen: Uitgeverij Van Gorcum.
óf
- naar keuze twee back issues van het wetenschappelijk kwartaaltijdschrift Psyche & Geloof (zolang de voorraad strekt). Een overzicht van back issues (incl. themanummers) vindt u onderaan deze webpagina.

Privacyverklaring

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese regelgeving en vervangt per 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens. Elke onderneming, vereniging of organisatie die gegevens over klanten of andere personen vastlegt, moet in een privacyverklaring uitleggen wat met die gegevens wordt gedaan. Dat moet volledig en in eenvoudige taal.

Hieronder volgt de privacyverklaring van de Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP) – geregistreerd onder KvK nummer 40124163.